Waardepapieren aanvragen

Ben je je SVH Verklaring, je SVH Diploma Sociale Hygiëne of een ander diploma kwijt? Dan kun je hier een SVH Bewijs van Afgifte aanschaffen. Als je recht hebt op een Bewijs van Afgifte, ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld. Voeg hiervoor een kopie van je geldig legitimatiebewijs toe. Voor het aanvragen van dit bewijs brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als achteraf blijkt dat je geen recht hebt op het door jou aangevraagde Bewijs van Afgifte. Kijk dus goed of je aanvraag voldoet aan de criteria!

Heb je het SVH Waardepapier niet ontvangen, laat dit dan binnen drie maanden na de uitgifte van het SVH Waardepapier aan ons weten. Je ontvangt dan kosteloos een nieuw SVH Waardepapier per aangetekende post. Na die drie maanden dien je opnieuw een SVH Bewijs van Afgifte aan te vragen en te betalen.

Als je (spoed)aanvraag voor een SVH Bewijs van Afgifte of SVH Diploma onvolledig is, heb je acht weken de tijd om de ontbrekende documenten aan te leveren en daarmee de (spoed)aanvraag compleet te maken. Daarna wordt de (spoed)aanvraag geannuleerd en kun je helaas geen aanspraak meer maken op terugbetaling van het betaalde bedrag.

Wil je leermeester worden en heb je een relevant mbo-niveau 4 diploma in combinatie met twee jaar relevante praktijkervaring? Dan kun je mogelijk bij SBB geregistreerd worden als praktijktopleider in het register Praktijkopleider. Informeer bij SBB naar de mogelijkheden (tel. 088-3380000).

Heb je nog vragen?

Naar Veelgestelde vragen

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst