Leermeester

Om het diploma SVH Leermeester te behalen, moeten er drie examens afgelegd worden: het Schriftelijk Examen Leermeester Theorie, Examen Leermeester Portfolio en het Examen Leermeester Coachen en Begeleiden. Wanneer u geslaagd bent voor een van deze examens, ontvangt u een SVH Certificaat Leermeester. Met ingang van 1 september 2015 is een SVH Certificaat Leermeester 24 maanden geldig, vanaf de datum die op het Certificaat SVH Leermeester vermeld staat. Dit betekent dat u binnen 24 maanden na het behalen van uw eerste SVH Certificaat Leermeester ook de overige Certificaten SVH Leermeester behaald moet hebben om in aanmerking te komen voor het diploma SVH Leermeester. Als uw Certificaat SVH Leermeester niet meer geldig is, dient u opnieuw examen af te leggen.

De examens SVH Leermeester worden getoetst op basis van het Profiel Praktijkopleider, zoals dat in juli 2013 is opgesteld door Kenwerk (inmiddels SBB).

Oefenen voor het examen? Kandidaten die een indruk willen krijgen van de vraagstelling, het taalniveau en de examenvorm (meerkeuzevragen) kunnen oefenen met een aantal oefenvragen.

Oefenvragen

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst