Schriftelijk Examen Sociale Hygiëne andere talen

Vanaf 1 april 2017 worden de examens Sociale Hygiëne in vreemde talen afgenomen door een andere leverancier: Mijn Sociale Hygiëne. Dit geldt zowel voor de examens in andere talen als in het Nederlands. Je bestelt en betaalt het examen op de website van mijnsocialehygiëne.


Dit heeft voor jou een aantal voordelen:

- Je kunt kiezen uit 33 toetslocaties.
- Je kunt ook ‘s avonds en in het weekend examen doen.
- Je kunt een examen bestellen tot een uur voor aanvang van het examen.
- De klantenservice is tot 22.00 uur bereikbaar.

Heb je vragen over het bestellen of afleggen van een examen Sociale Hygiëne, dan kun je voortaan bellen naar telefoonnummer 088-7322050.


Examen Sociale Hygiëne bestellen


Voor wie?


Ben jij ondernemer, leidinggevende of medewerker bij een horecabedrijf, buurthuis of vereniging en wil je alcoholische dranken schenken? Dan moet jij of je leidinggevende in het bezit zijn van de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne. Deze haal je door te slagen voor het examen Sociale Hygiëne. Na  1 april doe je dit examen op de computer, op meerdere plaatsen in Nederland.

Het examen Sociale Hygiëne wordt aangeboden in deze talen:

- Engels
- Mandarijn-Chinees
- Noord-Afrikaans-Arabisch
- Turks

Let op: voor de examens in het Turks, Mandarijn-Chinees en Noord-Afrikaans-Arabisch zijn geen actuele, vertaalde cursusboeken beschikbaar. Je kunt wel het Engelstalige boek Social Responsibility bestellen.


SVH Diploma Sociale Hygiëne


Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne voldoe je aan alle eisen uit de Drank- en Horecawet. Heb je dit diploma behaald, dan word je ook door de LEC-SVH bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne.


Tijdsduur


Per 1 april krijgen kandidaten 40 minuten de tijd i.p.v. 50 minuten. De tijdsduur wordt gelijkgetrokken met het examen in de Nederlandse taal. Dit besluit heeft de LEC-SVH genomen op basis van de wet gelijke behandeling. 

Productbeschrijving

Details

Op het examen Sociale Hygiëne kun je vragen verwachten over onder andere (de werking van) alcohol, drugs, gokken, gastvrijheid, wet- en regelgeving in de horeca, het sociaal-hygiënisch beleid en arbeidsomstandigheden.

Lees alles over Sociale Hygiëne en het examen

Wil je je goed voorbereiden op het examen?

Kies voor meer kwaliteit

Het SVH Diploma Sociale Hygiëne is ontwikkeld in samenwerking met de horecabranche en wordt erkend door alle belangrijke branchepartijen. Bovendien voldoet het examen van SVH aan de eisen van de Stichting Examenkamer. Dit is een onafhankelijke instelling voor beroepskwalificerende en/of functiegerichte examens, die erop toeziet dat er wordt gewerkt volgens de geldende kwaliteitsnormen. Voor jou betekent dat: een diploma waarvan de waarde en kwaliteit is gewaarborgd.

Extra informatie

Extra informatie

Soort Examen Schriftelijk examen
Aantal vragen 40
Tijdsduur in minuten 40
Toelatingseisen Geen
Examenresultaat Je bent geslaagd voor het examen SVH Sociale Hygiëne als je minimaal 29 vragen goed hebt beantwoord. Uiterlijk tien werkdagen na het examen verstuurt SVH het resultaat naar jou of naar de opleider waar je de cursus hebt gevolgd.
Naam waardepapier SVH Diploma Sociale Hygiëne
Waardepapier uitleg Ben je geslaagd voor het examen SVH Sociale Hygiëne, dan ontvang je het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Ook word je door de LEC-SVH bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne en ontvang je de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne.
Vrijstelling Onder de tab LEC kun je zien welke diploma's recht geven op een bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne.
Opmerkingen Nee
Is voucher voor Nee