SVH Diplomaregister

Wil je weten of iemand daadwerkelijk in het bezit is van een SVH Diploma?

Dat kun je controleren in het SVH Diplomaregister, waarin SVH Diploma’s vanaf 1 augustus 2015 zijn opgenomen. Dit register geeft antwoord op de vraag of een persoon een SVH Diploma heeft behaald na 1 augustus 2015. 

Voor het raadplegen van het SVH Diplomaregister zijn de volgende gegevens nodig:

Achternaam
Voorletter(s) 
Geboorteddatum
Geslacht

Behaalde SVH Certificaten zijn niet opgenomen in het SVH Diplomaregister.

Register Sociale Hygiëne

Wil je weten of iemand een Verklaring Sociale Hygiëne heeft? Raadpleeg dan het Register Sociale Hygiëne

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden in het SVH Diplomaregister niet verstrekt. De gegevens die je invult, moeten overeenkomen met de persoonsgegevens zoals die bij SVH geregistreerd zijn. SVH kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de actualiteit van de gegevens. Mogelijk zijn persoonsgegevens veranderd na het verstrekken van het SVH Diploma. Houd hiermee rekening bij het zoeken. Krijg je bijvoorbeeld geen resultaat op de eigen naam? Vul dan de aangetrouwde naam, een koppelteken zonder spaties (-) en de eigen naam in (bijvoorbeeld: Simons-Oudewater).

Hulp nodig?

Heb je de gezochte informatie niet gevonden? Of heb je een SVH Diploma behaald in de periode van 1 januari 2000 tot 1 augustus 2015 en wil je dat je diploma's zichtbaar worden in het SVH Diplomaregister? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.