SVH Diplomaregister

Wilt u weten of iemand daadwerkelijk in het bezit is van een SVH Diploma?
Dan kunt u dat controleren in het SVH Diplomaregister. Dit register geeft antwoord op de vraag of een persoon een SVH Diploma heeft behaald. In het SVH Diplomaregister staan alleen de personen die een SVH Diploma vanaf 1 augustus 2015 hebben behaald.

Voor het raadplegen van het SVH Diplomaregister zijn de volgende gegevens nodig:

Achternaam
Voorletter(s) 
Geboorteddatum
Geslacht

Behaalde SVH Certificaten zijn niet opgenomen in het SVH Diplomaregister.

Sociale Hygiëne

Wilt u weten of iemand daadwerkelijk in beschikt over voldoende kennis en inzicht met betrekking tot Sociale Hygiëne? Raadpleeg dan het Register Sociale Hygiëne

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden in het SVH Diplomaregister niet verstrekt. De gegevens die u invult, moeten overeenkomen met de persoonsgegevens zoals deze bij SVH geregistreerd zijn. SVH kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de actualiteit van de gegevens. Mogelijk zijn persoonsgegevens veranderd na het verstrekken van het SVH Diploma. Houd hiermee rekening bij het zoeken. Krijgt u bijvoorbeeld geen resultaat op de eigen naam? Vul dan de aangetrouwde naam, een koppelteken zonder spaties (-) en de eigen naam in (bijvoorbeeld: Simons-Oudewater).

Hulp nodig?

Heeft u de gezochte informatie niet gevonden of heeft u een SVH Diploma voor 1 augustus 2015 behaald en u wilt dat dit diploma zichtbaar is in het SVH Diplomaregister neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 088 - 050 15 00.